Դդմիկի լավագույն 5 օգտակար հատկությունները

61
loading...

Դդմիկն առաջին անգամ հայտնվել է Լատինական Ամերիկայում և համարվում է դիետիկ մթերք: Այն պարունակում է ածխաջրեր, սպիտակուցներ, կալիում, կարոտինոիդ, նիկոտինաթթու, ասկորբինաթթու և այլն:

1. Բժիշկները խորհուրդ են տալիս դդմիկ օգտագործել առիթմիայի և աթերոսկլերոզի դեպքում: Այն բարերար ազդեցություն է ունենում սրտի և անոթների վրա, օգտակար է գաստրիտի, պանկրեատիտի և հեպատիտի ժամանակ, ինչպես նաև բարելավում է դիաբետով հիվանդների ինքնազգացողությունը:

2. Դդմիկի օգտագործման հետևանքով օրգանիզմում նվազում է խոլեսթերինի մակարդակը, այն օգնում է ազատվել հելմինթոզներից և պահպանել կազմվածքը:

3. Դդմիկը հաճախ է օգտագործվում կոսմետոլոգների կողմից:

4. Տարած վիրահատությունից հետո դդմիկն օգնում է արագ վերականգնվել: Սակայն երիկամային անբավարարություն ունեցողներին խորհուրդ է տրվում այն օգտագործել մեծ զգուշությամբ:

5. Դդմիկը կարելի է ուտել հում վիճակում, պահածոյացնել կամ շոգեխաշել: Գործնականում այն կարելի է համադրել բոլոր բանջարեղենների հետ:

Աղբյուր

loading...

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here